VIII Zlot OCFC – Toruń 03-05 czerwca 2011r.

VIII Zlot OCFC odbędzie się w Toruniu w dniach 03-05 Czerwca 2011r.
Początek imprezy w piątek około godziny 16.

Stacjonujemy na campingu „Tramp” www.tramp.mosir.torun.pl
Zakwaterowanie w domkach zwanych „szopa na narzędzia na działce”
Domki sa 4os. wiec proponuje dobrać się wstępnie w czworokąty 😉
Prąd i pościel oczywiście tez jest.
Toalety wraz z prysznicami są w osobnym budynku z podziałem (wiadomo jakim) oczywiście ciepła woda non stop.
Na terenie campingu jest tez bar (Otwarty praktycznie 24h)

Na sobotę mamy wynajęte lotnisko

klubowicz (2 noce) – 130
klubowicz + osoba towarzysząca (2 noce) – 130 + 100 = 230
forumowicz – (2 noce) 150
forumowicz + osoba towarzysząca (2 noce) – 150 + 100 = 250
klubowicz (1 noc) – 110
klubowicz + osoba towarzysząca (1 noc) – 110 + 70 = 180
forumowicz (1 noc) – 120
forumowicz + osoba towarzysząca (1 noc) – 120 + 70 = 190

Wliczone są: nocleg + parking, lotnisko, śniadanie (bardzo obfite) oraz niespodzianki itp. 😀

Można zrezygnować ze śniadań wtedy -25zł Ale proponuje je wziąć ponieważ są nie do przejedzenia i można sobie zrobić kanapki na później.

Jeżeli ktoś chce przyjechać:
– tylko na lotnisko to płaci 50zł (lotnisko, gadżety) + os tow 25
– być na całym zlocie, ale bez noclegu to płaci 80 (lotnisko, gadżety, ognisko itp) + os tow 50

Proszę tez o kontakt czy ktoś planuje przyjechać z dzieckiem ustalimy już indywidualnie warunki ew koszta.

WPŁATY
Łukasz Kowalczyk
ul. Lekarska 2m6
00-610 Warszawa
15 1140 2004 0000 3502 7125 7438

Tytuł przelewu:
VIII-zlot-Toruń_imię_nazwisko_nick
VIII-zlot-Toruń_imię_nazwisko_nick_imię osoby towarzyszącej

Termin płatności:
31.03.11 -I rata (50%) lub całość
31.05.11 – II Rata

Osoby, które wpłacą do końca marca maja zapewniony nocleg na 100% później już może być ciężko gdyż ośrodek jest mocno oblegany i nie będą nam trzymać miejsc.(Możliwe ze uda się ten termin przesunąć ale nic pewnego)
Po 01.05.2011 koszty noclegu, nie będą zwracane – zostaną przeznaczone na pokrycie niewykorzystanej rezerwacji – wyjątkiem jest – znalezienie „na własną rękę” chętnej osoby która przyjedzie na zlot i pokryje koszta rezerwacji.

Rozkład jazdy zlotu.

Piątek
Od 16-tej rozpoczęcie, oczekiwanie na przyjazd uczestników
ok 20:30 rozpoczęcie ogniska (myślę ze już wszyscy dojada)
.. : .. zakończenie ogniska

Sobota
11:00 wyjazd cala grupa na lotnisko (myślę ze już każdy dojdzie do siebie po piątkowym ognisku)
11:20-17:00 pobyt na lotnisku, konkurencje i zabawy. (czas pobytu szacunkowy możemy siedzieć dłużej
17:00 powrót na camping
20:00 kolejne ognisko tym razem z atrakcjami

P.s. Nie ma możliwości wyjazdu z lotniska podczas imprezy także proszę zabrać prowiant ze sobą, kto może niech weźmie grilla

Niedziela
Rozjazd uczestników w dowolnych godzinach

Watek do zadawania pytań i wyjaśniania niejasności znajduje się tutaj:
KLIK

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *